Joka kamp Deinze in OC Ter Linde

Joka kamp Deinze

Van 10 tot 15 augustus gaat in de OC Ter Linde een Joka kamp door. Ben jij minstens 16 jaar en heb je zin om een weekje gratis te logeren in OC Ter Linde? Dan kan je samen met een 5-tal andere jongeren leuke activiteiten organiseren voor de bewoners uit OC Ter Linde. Meer info over Joka kan je hier terug vinden http://www.jokaweb.be/events/event/oc-ter-linde-deinze/

OC Ter Linde is gelegen in de Kaleshoek in Zeveren. Er wonen 30 volwassenen met een beperking, daarnaast is er ook een dagcentrum waar 14 volwassen mensen met een beperking elke dag een leuke tijd kunnen beleven. Er worden veel activiteiten georganiseerd in Deinze met de bewoners, de markt bezoeken, zwemmen, bezoek aan de brielmeersen, …

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...