Bosje verdwenen in de Krekelstraat #natuurenbos

Naar aanleiding van het rooien van het bosje in de Krekelstraat te Deinze zijn er op Sociale media en ook bij buurtbewoners mensen die zich hierbij vragen stellen. Een bos met unieke vegetatie qua varens werd zomaar gerooid op 100m van een nieuw aangelegd stadsbos. Mensen begrijpen dit niet!

2014-02-23 13_28_31-deinze - Google MapsFoto Google Maps

Burgemeester Jan Vemeulen verwijst iedereen door naar de website van natuurenbos.be, maar daar staat geen relevante uitleg. Wij zijn alvast benieuwd waarom dit stukje natuur moest verdwijnen? Lieven Gekiere zond alvast een vragende email naar natuur en bos, ook wij zijn benieuwd naar het antwoord.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...