Toren van Dossche Mills gaat tegen de vlakte

Wie kent de toren van Dossche Mills niet aan de vaart in Deinze. Iedere Deinzenaar is zowat opgegroeid met het zicht. Vanaf april zal echter gestart worden met de sinds vele jaren niet meer in gebruik zijnde toren af te breken. De afbraakwerken zullen in totaal zo’n 3 maanden in beslag nemen. De skyline van Deinze zal er anders uitzien.

DSC_0967_kl_Dossche_toren_site

Dankzij de nodige contacten (waarvoor dank Martin en Ive) kon DeinzeOnline de 18 verdiepingen hoge toren beklimmen, en zo’n 60 meter boven de grond genieten van het wijdse uitzicht. We laten jullie met veel plezier meegenieten in onderstaande foto reportage.

Klik hier door naar ons Facebook album.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...