Nieuwe stadsdichter Luc C. Martens

Vandaag had de officiële aanstelling plaats van de nieuwe stadsdichter van Deinze, Luc C. Martens werd officieel aangesteld in het Museum van Deinze onder aanwezigheid van talrijke vrienden van Luc. Geniet hieronder mee van een mooie foto impressie van Ive Steyaert.

Bekijk hier de uitgebreide foto reeks van Ive Steyaert

Luc volgt Martin Carrette op, die eind vorig jaar afscheid nam. Luc C. Martens woont in Deinze en schrijft sinds 10 jaar, na een lange onderbreking wegens zijn wetenschappelijke loopbaan, opnieuw gedichten. Zijn werk is veelvuldig bekroond en in 2012 werd zijn eerste dichtbundel gepubliceerd. De nieuwe stadsdichter wenst verder te bouwen op het werk van zijn voorganger, maar zal ook zijn eigen accenten leggen.

Foto’s: Ive Steyaert – Video: Martin De Baerdemaeker

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...