Patrick Piens start uitbreiding van Deinze KoopCenter

Maandag heeft Patrick Piens het startschot gegeven voor de uitbreiding van het handelsgeheel “Deinze KoopCenter” aan de Karel Picquelaan 1 tot 13 te Deinze.

De firma Willy Naessens, de hoofdaannemer van de nieuwbouw-uitbreiding, is vandaag gestart met het boren van de paalfunderingen.

Met een kroonlijst-hoogte van 7 m en met een 27 m breed winkelfront langs de gewestweg N-466, wordt deze nieuwbouw een mooie uitbreiding van het recent verbouwde Deinze KoopCenter, in de streek van Deinze nog gekend als “Meyers Koopcenter”.

“Deinze KoopCenter” wordt uitgebreid met een extra unit van 1.250 m2 verhuurbare oppervlakte. De linkerhelft van de nieuwe winkel, zowel het gelijkvloers als de verdieping, is verhuurd aan de VDAB, die er vanaf 1 juli zijn nieuwe “WerkWinkel” zal openen. Voor de andere helft wordt binnenkort nog een huurder gezocht, die zal kunnen profiteren van de centrale binnenstedelijke ligging tussen de scholen (3874 leerlingen op minder van 400m van het KoopCenter), het ziekenhuis en het Station van Deinze.

De winkel zal beschikken over een 10-tal private parkeerplaatsen aan de voorkant van het gebouw en 27 extra parkeerplaatsen op het private parkeerterrein links van de nieuwbouw.

De nieuwe winkel wordt gebouwd volgens de nieuwe strenge EPB normering. Hij voldoet aan de strengste eisen voor brandbeveiliging en aan de nieuwe normen van de integrale toegankelijkheid.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...