15de Mega Muziek beurs & boekenbeurs

Zaal Brielpoort in Deinze (Oost-Vlaanderen, België) is een zaal met enige muzikale traditie. Menige nationale en internationale groepen en artiesten traden er reeds op in de  afgelopen 30 jaar. Om deze muzikale reputatie in ere te houden zal vzw R.T.P. op zondag 9 maart 2014 een heuse CD & platenbeurs organiseren ter promotie van de muziek en al haar facetten. Ze organiseren dit voor de 15de maal. Vijftien jaar geleden hadden ze er geen benul van dat deze muzikale happening zo groot zou worden. De eerste drie jaar noemden ze dan deze muziekhappening gewoon “Music Stuff Beurs”. vzw R.T.P. mag dan ook fier voorstellen dat ze één van de grootste beurzen in dit genre geworden zijn en zullen blijven in de toekomst. Deze beurs is ongetwijfeld een buitenbeentje onder de muziekbeurzen. In de vijftien voorgaande jaren wisten ze uit te groeien tot een internationaal treffen van muziekliefhebbers  en – verzamelaars. Zelfs enkele buitenlandse bezoekers wisten reeds Deinze te vinden. De Mega Muziek Beurs zal heel wat meer bieden dan menige andere gelijkaardige CD & Platenbeurzen. Het gaat hier om een initiatief waarbij we alles wat enigszins verband houdt met muziek vertegenwoordigd zal zijn.

Platen & boekenbeurs 2014

Op deze zondag moet gewoon elke muziekliefhebber van gelijk welk genre zich ongetwijfeld richting Brielpoort begeven. vzw R.T.P. probeert er een paradijs voor de muziek liefhebber te creëeren. Standjes met alternatieve muziek tot retro house en klassiek zullen aanwezig zijn.

Tot slot is er voor de vijfde keer de integratie van een boekenbeurs.

De afdelingboeken bevat ruim 100m stand. Met een ruim aanbod aan boeken zullen de boekenliefhebbers keuze te over krijgen om een deftig leesstuk te kunnen vinden.  De meeste boeken zijn echter  2 de hands zodat een kleine aankoopprijs tot de mogelijkheden behoord. Voor een boek van Harry Potter of tot Herman Brusselmans kan men komen zoeken. De afdeling strips bevat zeldzame druks en oplagen. Voor de kinderen staat er ook een stand met kleurboeken. Of je nu van een triller-roman-science fiction en/of stripboek houd deze beurs bied je een kans om boeken aan te schaffen tegen een lage prijs.

Afspraak op zondag 9 maart 2014, de deuren openen om 9u en de beurs eindigt om 18u. De ingangsprijs werd tot een minimum herleid en bedraagt slechts €3 vanaf 10u30. Wie als VIP binnen wil kan dat vanaf 9u00 echter tegen wel €5.[mapsmarker marker=”2″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...