Aanleg dubbelrichtingsfietspad Vaart Linkeroever binnenkort van start – wegenwerken Deinze

Wegenwerken_DeinzeWegenwerken Deinze – In opdracht van het provinciebestuur starten op donderdag 27 maart 2014 de werken tot aanleg van een dubbelrichtingsfietspad langsheen de Vaart Linkeroever, vanaf de Kromme Brug tot aan de Meulebroeckstraat. De werfzone zal één rijstrook in beslag nemen, het verkeer wordt geregeld met mobiele verkeerslichten. Na de werkuren en tijdens het weekend wordt de werfzone weggenomen, zodat het doorgaand verkeer in beide rijrichtingen mogelijk blijft. Er wordt een fietspad in beton aangelegd, dat een breedte van 2,50 meter zal hebben. De werken hebben een looptijd tot vermoedelijk woensdag 30 april 2014.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...