Afbraak veevoedergebouw en tarwesilo Dossche Mills maandag van start

In opdracht van Dossche Mills NV worden het veevoedergebouw en de tarwesilo, de twee hoge gebouwen langsheen de dienstweg langs de Leie, afgebroken. De werken gaan van start vanaf maandag 24 maart 2014 en hebben een voorziene uitvoeringstermijn tot en met maandag 30 juni 2014. Om de veiligheid te kunnen garanderen wordt gedurende deze werken alle doorgang (ook voor voetgangers) vanaf maandag 24 maart 2014 tot en met 19 mei 2014 verboden op de dienstweg Vaart Linkeroever in het gedeelte tussen de brug in de Tweebruggenlaan en Dhoye (zwaaikom). Er wordt gedurende deze periode een wegomlegging voor het fietsverkeer voorzien:

– fietsers met bestemming centrum Deinze: trekweg Leie/Vaart – Dhoye – Tweebruggenlaan – Stadionlaan en Kongoplein
– fietsers uit Deinze met bestemming trekweg Leie: Vaart Linkeroever – Oude Brugsepoort – Kouter – Tweebruggenlaan – Dhoye en trekweg Leie

InAvyEventWie wil meegenieten kan binnenkort via onze website de afbraak van de toren volgen. InAnyEvent uit Deinze voorziet een videofeed van de afbraakwerken van de Dossche toren, binnenkort meer hierover op onze website!

Wij hebben het geluk gehad om de toren onlangs nog te mogen beklimmen. Geniet hier in ons Facebook album nogmaals mee van het mooie uitzicht van op de toren.

Dossche Toren Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...