Bibliotheek Deinze zoekt vrijwilligers voor ‘Digiclub’

Bibliotheek Deinze DSC_3490De bibliotheek Deinze gaat vanaf 18 maart 2014 van start met een ‘Digiclub’. Samen wordt er een antwoord gezocht op vragen over het gebruik van de computer, tablet of gsm. Hiervoor zoekt de bib vrijwilligers die goed overweg kunnen met digitale media.

Samen zoeken naar antwoorden op digitale vragen
De bibliotheek Deinze wil van start gaan met een knoppen- of digiclub. Samen wordt er gezocht naar een antwoord op vragen over het gebruik van de computer, tablet of gsm. Hiervoor worden vrijwilligers of computerbuddy’s gezocht. Vind je het leuk om anderen te helpen? Kan je goed overweg met een computer, tablet of gsm? Dan zoeken wij jou als vrijwilliger voor de ‘Digiclub’! Senioren helpen senioren of studenten vinden een antwoord, dat wordt het motto van de club. Het is de bedoeling om tips en uitleg te geven bij het gebruik van digitale media (tablets, laptop, GSM, smartphone, …), zonder in het vaarwater van computerwinkels of computerdeskundigen te komen.

Op dinsdag 18 maart om 14 uur komen de vrijwilligers een eerste keer bijeen in de bibliotheek. Daar wordt de bedoeling van de digiclub en wat er verwacht wordt verder toegelicht.
Wil je meer weten? Je kan altijd vooraf contact opnemen met de bibliotheek of de seniorenconsulent. Iedereen is in ieder geval welkom op 18 maart. Om praktische redenen graag een seintje voor je langskomt. De koffie staat klaar.

Meer info en inschrijven: Stedelijke bibliotheek, Gentpoortstraat 1, 9800 Deinze
Katrien Martens, 09 381 95 60, [email protected]einze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...