Enquête veilige stationsomgeving station Deinze

Station Deinze

Het stadsbestuur Deinze, de lokale politie van Deinze-Zulte, de NMBS en De Lijn zijn bekommerd om uw veiligheid en de leefbaarheid in de stationsbuurt, en hebben daarom een samenwerkingsverband opgestart. Bij de uitwerking van dit samenwerkingsverband willen wij ook de reizigers, omwonenden en personeel de kans geven hun mening en ervaringen i.v.m. de veiligheid en leefbaarheid in en rond het station door te geven. Hiervoor organiseren wij een enquête veilige stationsomgeving. Deze enquêtes worden afgenomen op drie momenten nl.: Donderdag 20 maart van 8.00 tot 9.10 en van 14.40 tot 16.10. Vrijdag 21 maart van 12.10 tot 13.30

Deze enquêtes worden uitgevoerd door leerlingen van het KA Erasmus. Zij zullen zowel face to face interviews afnemen als vragenlijsten uitdelen op de drukkere momenten. Alvast hartelijk bedankt voor de medewerking!

Info: Politie Deinze Zulte

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...