Opendeurdag Koninklijke Deinze TennisClub

Op zaterdag 29 maart 2014 organiseert Koninklijke Deinze Tennis Club hun opendeurdag. U kunt er vanaf 16 uur terecht voor een kennismaking met de club, ’s avonds gevolgd door een receptie, een etentje en uiteraard een fuif om de start van het nieuwe tennisseizoen te vieren.

Er is echter meer. Tussen 16 uur en 19 uur kunt u er bij professionele tennisleraren van Tennisschool Attak terecht voor informatie over lente- en zomerlessen, tennisstages tijdens de komende paasvakantie en de zomerperiode. Hebt u nog nooit een tennisracket vast gehad? Attak verzorgt ter plaatse ook een initiatie voor beginners die twijfelen of tennis wel de juiste sport is voor hen. Meteen overtuigd dat dit uw nieuwe hobby wordt? Dan kan u zich onmiddellijk inschrijven voor een stage of meteen als nieuw lid van deze gezellige club.

Programma:
16u – 19u: initiatie tennis voor kids & volwassenen olv Attak + kennismaking met de club
16u30 – 19u: Kidsfuif ‘Smashing Time’ (neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee)
19u – ???: Receptie, etentje en openingsfuif nieuw seizoen
Wilt u blijven eten (en feesten)? Dat kan! Voor 20 euro per persoon serveert de club lekkere côte à l’os. Op voorhand inschrijven is wel verplicht.

Meer info? bezoek de website www.kdtc.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...