Quizteam Deinze stoot door naar halve finale ‘De Slimste Gemeente’

Het Deinse quizteam voor het tv-programma ‘De Slimste Gemeente’, stoot door naar de halve finale van het programma. De uitzending van de halve finale zal op dinsdag 25 maart live te bekijken zijn in zaal Souplex, iedereen is er welkom vanaf 21 u.

De Slimste gemeente Deinze _ foto stad Deinze

Foto: Facebook pagina Stad Deinze

Terug opgepikt door hoge score

Stad Deinze doet dit jaar een gooi naar de felbegeerde titel van slimste gemeente.
De stad rekent op Jens Everaerdt (een 25-jarige quizzer uit Petegem-aan-de-Leie, die eerder al deelnam aan De Canvascrack, De Strafste Student en diverse andere quizzen) en Ann Gevaert  (een 48-jarige lerares uit Astene) om hun mannetje te staan. In het programma wordt de ploeg, net als in de eerste reeks, uitgebreid tot drie personen: de twee quizzers worden aangevuld en aangevoerd door de burgemeester. In een vorige aflevering moest het Deinse team nipt de duimen leggen tegen het team van Sint-Lievens-Houtem, maar door hun hoge score worden ze nu terug opgepikt. De twee afvallers met de hoogste score gaan namelijk rechtstreeks door naar de halve finale van De Slimste Gemeente.

Uitzending halve finale op groot scherm in zaal Souplex

Souplex logo

De halve finale, waarin Deinze het zal opnemen tegen Lennik en Lier, zal op dinsdag 25 maart uitgezonden worden op groot scherm in zaal Souplex (Bisschopstraat 6 in Deinze). Iedereen is er welkom in het gezellige gelegenheidscafé om vanaf 21 u. in spanning naar de uitzending toe te leven. De uitzending zelf gaat van start omstreeks 22 u. De toegang is gratis.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...