“Samen Sterker”: Gezamenlijke aankoop stookolie door Curieus Deinze

Curieus Deinze en Petegem organiseren opnieuw een gezamenlijke aankoop van stookolie. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 24 maart om 12 uur. De levering start vanaf 26 maart.

Curieus stookolie

Ann Gunst, coördinator van de stookolieactie van curieus Deinze en Petegem: “Door al de bestellingen te bundelen krijgt iedereen die een bestelling plaatst de stookolie aan een interessante prijs. De prijs van de stookolie is voor iedereen dezelfde ongeacht het aantal liters die men bestelt, met een minimum van 500 liter. Voor elke levering bedingen wij de basisprijs van 2000 liter, met daar bovenop een vaste korting. Iedereen geniet dus mee”.
Kosten voor energie nemen een steeds grotere hap uit het gezinsbudget. Daarom helpen Curieus Deinze en Petegem om goedkoop stookolie in te slaan. De samenaankoop wordt tweemaal in het jaar georganiseerd zodat de consument zijn aankoop kan spreiden.
Heeft u interesse om mee te doen aan de stookolieactie ? Neem dan contact op via de rode telefoon 0496/17 83 58 of via [email protected] In het najaar organiseren wij terug een samenaankoop.

De coöperatieve “Samen Sterker Oost-Vlaanderen” waarin sp.a Deinze en Curieus mee instapte organiseren nog tal van andere groepsaankopen. Wouter De Schepper (sp.a): “Brandhout, condensatieketels, spouwmuurisolatie, dakisolatie zijn enkele van de groepsaankopen die op dit lopende zijn”. Via http://www.samensterker.be/oost-vlaanderen/ vind je hierover meer terug. Met “Samen Sterker” kan je heel wat besparen op je factuur!

Meer info? Ann Gunst, verantwoordelijke stookolieactie Curieus [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...