Voordacht ‘Parfum, een passie’ bij Forum van Vlaamse Vrouwen Deinze

Op zaterdag 22 maart nodigt het Forum van Vlaamse Vrouwen (FVV) parfumliefhebber en cineast Lieven De Brauwer uit.

Forum van Vlaamse Vrouwen _Parfum

Tijdens een heerlijk geurende voordracht biedt deze boeiende spreker antwoord op vele vragen over parfum, schokkende feiten en anekdotes over het ontstaan, flacons, neuzen, parfums die van naam moesten veranderen, een beetje historiek en het duurste parfum ter wereld.

De uiteenzetting ‘parfum, een passie’ wordt opgeluisterd met ongeveer 1000 illustraties. De voordracht gaat door op zaterdag 22 maart in Zaal Ter Wilgen, Poelstraat 70 Deinze om 20 uur. Kaarten in voorverkoop: 8 euro (0474 87 53 97 of [email protected]) of aan de kassa: 10 euro

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...