Souplex laat terug van zich horen

Souplex

Souplex is onlangs geopend als de evenementen ruimte van Deinze, tijdens de openingsreceptie werd dit op veel positieve reacties onthaald. Het prachtige en knappe interieur met een knipoog naar het verleden van het pand als kinderwagenfabriek, zal nu wekelijks 2 dagen in de week de deuren openen en zal Café Souplex de sfeer er in brengen.

Op maandag en donderdagavond van 17u tot 01u wordt de evenementen ruimte omgetoverd tot Café Souplex, een gezellig praatcafé voor jong en oud. Je kan er terecht voor een goeie pint, heerlijke wijntjes, verfrissende gin-tonics… al dan niet vergezeld van een lekker borrelhapje.

Alle info kan je terug vinden op hun website. www.souplex.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...