Stad Deinze zet licht op groen voor de opening van DeinzeShopping

D-Shopping__Deinze_Shopping_Park-3

Perfect op tijd voor het Openings-Weekend van 28-29-30 maart, heeft het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Deinze een aangepaste socio-economische vergunning “as built” uitgereikt aan DeinzeShopping, het binnenstedelijk en kernversterkend Shopping Park in Deinze.

Met de aangepassing van de socio-economische vergunning zet de Stad Deinze het licht op groen voor de opening van [D-Shopping::Deinze Shopping Park], een gestructureerd retail-complex met een verhuurde oppervlakte van 6.754 m2.

Uit alle studies en rapporten is gebleken dat er een grote vraag was naar een centrum-stedelijk gestructureerd aanbod van professionele winkels.

Door zijn binnenstedelijke ligging, op wandelafstand van het Ziekenhuis en van het Station van Deinze, en tussen de scholen (4.000 leerlingen op minder dan 400m) is [D-Shopping::Deinze Shopping Park] optimaal gelegen en zal het kernversterkend werken voor de Stad Deinze en haar bestaande handelsapparaat.

[D-Shopping::Deinze Shopping Park] opent volgend weekend 28-29-30 maart aan de Guido Gezellelaan, de verbindingsweg van het Station van Deinze met de scholen en het Ziekenhuis.

De goed bestudeerde selectie van professionele en complementaire Retailers bestaat uit JBC (1.052 m2) – ZEB (884 m2) – BRANTANO (831 m2) – BEL&BO (556 m2) – AVANCE (604 m2) – LOLA & LIZA (639 m2) – C&A (1.305 m2) – VERITAS (353 m2) – ELDI (378 m2).

Met de vergunning voor de bouw van [D-Shopping::Deinze Shopping Park] heeft het College van Burgemeester en Schepenen als expliciete doelstelling de Stad Deinze een handels-boost te geven door van de Guido Gezellelaan een bruisend commercieel centrum te maken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...