Start Gent Wevelgem 2014 in Deinze een succes! #gw2014 #gw

We zagen rond 9u reeds de eerste bezoekers toekomen rond de Brielpoort, met het mooie weer van gisteren kon het niet anders dat er vandaag heel veel volk ging langskomen voor de start van Gent Wevelgem 2014 rond de Brielpoort en op de markt in Deinze. Vorig jaar was het 30°C kouder en stonden de renners zich nog aan vuurkorven te warmen, nu was het andersom en waren de terrassen op de markt dik gevuld.

Aan de rennersbussen was het drummen om een glimp op te kunnen vangen van de renners, iedereen wilde een foto van een renner of van een detail van een koersfiets. Het parcour van aan de Brielpoort tot aan de markt had dubbele rijen kijklustigen, maar het meeste volk stond natuurlijk voor het podium. Daar werd zoals gewoonlijk de ploegvoorstelling gegeven door Michel Wuyts. Rond 11u15 was het drummen aan de start waar het ganse wieler circus zich in beweging zette en vertrok uit ons Deinze.

>> Bekijk hier ons uitgebreid Facebook album <<

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...