Tweede blauwe aperitief met Mathias De Clercq Open VLD Deinze

Mathias De Clercq

Op zondag 23 maart is Mathias De Clercq te gast in Deinze. Op uitnodiging van Open VLD Deinze komt hij er spreken over de toekomst van het liberalisme. “Na het succes van de eerste blauwe aperitief met Carina Van Cauter, willen we doorgaan op ons elan. Hoe kunnen we dat beter dan met de Oost-Vlaamse lijsttrekker voor het Vlaams parlement, Mathias De Clercq”, klinkt het bij voorzitter Steven Van de Putte en ondervoorzitter Annie Mervillie. Met het blauw aperitief willen de liberalen een gezellig en informeel ontmoetingsmoment organiseren rond de politieke actualiteit. Naast een gemoedelijke babbel bij een hapje en drankje nodigt de Open VLD Deinze – afdeling ook telkens een gastspreker uit.

Mathias De Clercq is eerste schepen en schepen van Haven, Economie en Ondernemen van de stad Gent. Daarnaast zetelt hij ook als volksvertegenwoordiger in het federale parlement. Hij is ook kernlid van de liberale denktank Liberales De blauwe aperitief met gastspreker Mathias De Clercq vindt plaats op zondagvoormiddag 23 maart om 10u30 in B&B Carrousel, Karel Picquélaan 10, 9800 Deinze. Iedereen is welkom en de inkom is gratis.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...