Het Feestcomité ‘tzalwerewazijn is een begrip geworden met meikermis in Wontergem #wonterrock

Als organisator van een activiteit stel je jezelf vooral de vraag, is de formule goed genoeg, gaan we een beetje volk hebben, hoe zal het aanslaan, zal er respons komen. Vragen die in het feestcomité ’tzalwerewazijn ook gesteld werden en nog altijd gesteld worden. Vooral in een kleinere gemeente zoals Wontergem zonder veel faciliteiten moet er creatief omgegaan worden met ideeën en het uitvoeren ervan. Hiervoor heb je een sterk en goed samenwerkend bestuur nodig, die alle mogelijkheden grondig bespreekt en bestudeerd voor het welslagen ervan. Er moet ook rekening gehouden worden met andere plaatselijke verengingen. Zo houd het feestcomité op zaterdagavond de feesttent dicht, want dan is er de kaas-en wijnavond in organisatie van de gezinsbond. Feestcomité ’tzalwerewazijn doet dit al van in den beginne omdat zij van mening zijn dat een goede verstandshouding tussen plaatselijke verenigingen zeer belangrijk is voor het sociale leven in een kleine gemeenschap zoals Wontergem.

Afleidend uit de vele positieve reacties en vragen mag er wel gesteld worden dat het Feestcomité “ ‘tzalwerewazijn” een begrip geworden is in Wontergem. Reacties zoals proficiat, de tent gaat toch wel weer staan volgend jaar, goede organisatie gasten, enz. Dat doet hen deugd en heeft hen de sterkte en moed om verder te gaan. Het is wel niet één van de grootste evenementen, maar toch gaat er veel voorbereiding aan vooraf. Het zijn tenslotte allemaal vrijwilligers.

Ze willen ook de vele sympathisanten bedanken die hen jaarlijks steunen om hun ideeën te kunnen uitwerken.

tzwalwerewazijn - wonterrockFoto: Eric Van Heuverswijn

Het bestuur: Voorzitter Vercamer Johan, Ondervoorzitter Tack Lieven, Secretaris Vandewiele Dirk, Penningmeester Maes Geert, Animator Baeyens Jan, Public Relations Diddens Dominik, Logistic Manager Claeys Gregory

het programma van hun feestweekend kan op hun site nagelezen worden – www.tzalwerewazijn.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...