7de Lenteloop door AC Deinze in de Brielmeersen

Lenteloop2014 AC Deinze

Vrijdag 25 april a.s. organiseert A.C. DEINZE voor de 7 maal de LENTELOOP. Na de wedstrijd mogelijkheid tot spaghetti of kaasschotel. Start om 19u. Parcours op het unieke parcours in de Brielmeersen met afwisseling van harde paden met finse piste. Inschrijving op het secretariaat van het atletiekstadion vanaf 17u30


Videofragment van de winterjogging

Afstanden :  4,6   8,9    13,2 km. Inschrijving 5 euro. Elke deelnemer onvangt een waardevolle naturaprijs !

Vanaf 19u is er de gelegenheid tot het eten van een spaghetti bolognaise of een kaasschotel (uiterlijk op woensdag 23 april te reserveren in de cafetaria van A.C. DEINZE of via de website) – volwassenen 10 euro – kinderen  7 euro.

Meer info ivm inschrijvingen klik hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...