Zwerfvuilactie Rode Kruisopvangcentrum Deinze #astene

Zwerfvuilactie zaterdag 10 mei. Rode Kruisopvangcentrum Deinze en buurtbewoners ruimen zwerfvuil in Astene.
Om 14u verzamelen de buurtbewoners en asielzoekers op het binnenplein van het Rode Kruisopvangcentrum van Deinze in de beekstraat 119. Van daaruit starten verschillende groepen en worden verschillende straattrajecten gevolgd om Astene een propere aanblik te geven.

Rode Kruis AsteneFoto: Google Maps

Rond 16u30 loopt de opruimactie ten einde. Er wordt afgesloten met een drankje in het opvangcentrum. De bewoners van het opvangcentrum willen met dit buurtinitiatief hun bezorgdheid voor het milieu in Astene aantonen. Astenaars zijn van harte welkom om een handje toe te steken. Vooraf inschrijven is niet nodig. De noodzakelijke materialen worden voorzien door de Milieudienst van de Stad Deinze.

Meer info? Neem contact op met de integratiemedewerker, Bram Oosterlijnck, via [email protected] of telefonisch: 09/282 76 58

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...