BS Erasmus vindt de gouden brochure en wint een creatief schoolfeest!

Op kamp met Idee Kids? Dat is elke dag spelen, creatief zijn en dingen ontdekken. Want elk Idee Kids-kamp is een verrassend avontuur vol spannende thema’s, knotsgekke workshops en onvergetelijke uitstapjes. Met kampen als ‘Poitiekamp’, ‘Chocoladekamp’, ‘De Moestuin’, ‘Kleuterdisco’, ‘Showbizztime’ en nog vele andere kunnen de kinderen hun eigen talenten ontdekken en ontwikkelen. Kampen waar je iets van opsteekt!

BS Erasmus vindt de gouden brochure

Bij de verdeling van de meer dan 150.000 brochures zat één GOUDEN BROCHURE. Deze werd gevonden door BS Erasmus uit Deinze! Dankzij deze gouden  brochure wint de school een CREATIEF SCHOOLFEEST, t.w.v. € 3.000, ontworpen en uitgevoerd door Idee Kids vzw.

Idee Kids vzw is een landelijk erkende jeugdvereniging en organiseert al 19  jaar educatieve en creatieve projectkampen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Begeleiding gebeurd door monitoren van minstens 19 jaar met een pedagogische opleiding.

In 2014 zullen 24.000 kinderen een onvergetelijke vakantie beleven tijdens een van de Idee Kidskampen, op één van de 19 kampplaatsen in Vlaanderen.

In Deinze gaan onze kampen door in VTI Deinze, Leon Declercqstraat 1, 9800 Deinze.

Meer info via www.ideekids.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...