sp.a Deinze kuist buurt rond station

sp.a Deinze

Op zaterdag 26 april trotseerde sp.a Deinze de vroege uurtjes voor een grote kuisactie van de straten rondom het station. “Op amper een uurtje tijd kuisten we twee straten, de Stationsstraat en de Gentstraat, waarmee we niet minder dan twee grote vuilzakken vulden”, zegt Wouter De Schepper. “Het vuil varieerde van lege blikjes tot glasscherven en enorm veel sigarettenpeuken”.

“Met deze symbolische actie willen we een signaal geven aan het stadsbestuur. Elke Deinzenaar verdient een propere buurt, maar blijkbaar zijn de middelen die de stad vrijmaakt voor het kuisen van de straten op dit moment ontoereikend”, vult gemeenteraadslid Freija Dhondt aan.
sp.a Deinze pleit al jarenlang voor een propere buurt want wie in een nette buurt woont of er passeert heeft automatische ook een groter gevoel van geborgenheid. Als Deinze het karakter van gezinsvriendelijke stad wil uitstralen, moet het volgens de partij onder andere ook inzetten op het proper houden van de straten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...