STAPH zoekt uitbreiding

De Stedelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap Deinze (STAPH) adviseert en organiseert activiteiten om de integratie van mensen met beperkingen in Deinze te bevorderen. De raad is samengesteld uit Deinzenaren met een beperking die werden afgevaardigd vanuit diverse verenigingen en een aantal individuele leden. De raad wil zijn algemene vergadering uitbreiden en nodigt daarom iedere geïnteresseerde uit voor een openbare vergadering op dinsdag 10 juni om 19.30 u. in de vergaderzaal van Brielpunt, Mouterijdreef 22, 9800 Deinze.

Markt Deinze

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met: Luc de Trazegnies – voorzitter STAPH
[email protected] – 09 386 14 50 – Dienst sociale zaken Stad Deinze – [email protected] – 09 381 68 56

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...