Zeveren Sportief U6 – Zeveren Sportief B30

Zeveren Sportief U6 – Zeveren Sportief B30

Op zondag 4 mei speelden de jongste voetballertjes van Zeveren Sportief (U6) een unieke wedstrijd. Hun bloedeigen mama’s waren de tegenstandsters! Zowel bij jong als oud waren de zenuwen gespannen. De match werd in een hoog tempo gespeeld. De ene aanval volgde de andere op. Het spel golfde letterlijk op en neer. Na een bloedstollend einde haalden de U-zesjes het met 4-3 van hun mama’s. Na de wedstrijd waren enkel blije gezichten te zien, trotse voetballertjes maar evenzeer trotse mama’s!

Hieronder zie je hoe de papa’s zich naast het veld bezig hielden en hoe de mama’s het perfecte muurtje maakten.

Foto’s en info Ive Steyaert.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...