Deinze voor een vernieuwende mobiliteit – mobiliteitsplan deinze #mpdeinze

Mobiliteit Deinze

Mobiliteitsplan deinze – De stadsvernieuwingsprojecten maken de stad Deinze een stuk aantrekkelijker en dynamischer. Maar er wordt ook gemikt op een vernieuwende mobiliteit. Deinze wil een stad zijn waarin het vanzelfsprekend wordt om te stappen, te fietsen, te spelen, te slapen, te werken, te winkelen, te wonen, te studeren, te rijden, …

Dat is een uitdaging die de stad samen met de Deinzenaars wil aangaan. Wie daarover van ideeën wil wisselen, kan terecht op maandag 16 of woensdag 18 juni in buurtcentrum De Rekkelinge (D. Delcroixstraat 1A, 9800 Deinze). Deze ideeën zullen aan de basis liggen voor een nieuw mobiliteitsplan voor groot Deinze.

Inschrijven kan via het online formulier op www.deinze.be/mobiliteitsplan of via de dienst communicatie en onthaal op [email protected] of op het telefoonnummer 09 381 95 01. Vergeet bij je inschrijving niet je contactgegevens, beroep en of je lid bent van een vereniging in Deinze te vermelden.

Er is trouwens een hashtag over mobiliteit in deinze #mpdeinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...