2e BVLO Minivoetbaltornooi i.s.m. FC Kouter Deinze

2e BVLO‐Minivoetbaltornooi i.s.m. FC Kouter Deinze

Op zaterdag 14 juni 2014 organiseert de Sportfederatie BVLO in samenwerking met FC Kouter de tweede editie van het BVLO-minivoetbaltornooi. Het tornooi was al snel volzet. Komende zaterdag zullen 16 ploegen van min. 4 en max. 10 spelers in vier poules het beste van zichzelf geven. Elke wedstrijd duurt 2 maal 13 minuten en er wordt 4-4 gespeeld.
Sportfederatie BVLO en FC Kouter streven naar een eerlijk tornooi en hopen er samen met de vele vrijwilligers, voetballers en supporters een mooi voetbalfeest van te maken. Het tornooi verloopt volgens de regels van de V.M.F. en wordt ook officieel erkend door de Vlaamse Minivoetbalfederatie.

Praktisch
Het tornooi vindt plaats op het voetbalterrein van FC Kouter, BLO Leieland Kouter 93, 9800 Deinze. De aftrap is om 9 uur. De finale en prijsuitreiking wordt voorzien rond 17 uur. Supporters zijn uiterst welkom, een ideale gelegenheid om in de WK-sfeer te komen. Duivelse attributen zijn toegelaten!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...