Met Breydel en radio Tequila naar de Tour de France

breydelfeesten_2014

De Breydelfeesten on Tour en radio Tequila gaan internationaal! Op de Vlaamse Feestdag vrijdag 11 juli 2014 gaat Breydel samen met radio Tequila naar Frankrijk. Het Breydelfeest zal losbarsten in de champagnestreek.

Die dag start de Tour de France in Epernay, hét centrum van de champagnestreek. De renners rijden, via de Route Nationale D3, langs het pittoreske dorpje Plivot, een mooie locatie op ongeveer 7 km buiten Epernay. In het kleine dorpje Plivot gaan dan ook het eerste internationale Breydelfeest van start!

Rond de middag kan je genieten van een gezellige Breydelmaaltijd met een heerlijk De Koninck-bier en mét de nodige ambiance!

Details: verzamelen 5.30 u. aan de oude fabriek Colle in Deinze, ontbijt, vertrek om 6.00 u., 9.30 u. ter plaatse, publiciteitsstoet, champagne, bolleke Koninck, groot scherm bij Jupilercafé, drank en animatie (oa optredens), doortocht van de renners, Breydelmaal met frieten, 18.00 u. vertrek naar huis. Prijs: 55,00 euro.

Inschrijven vanaf 11 juni via www.radiotequila.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...