WZC Sint-Jozef heeft er een eeuweling bij #100jaar

Dhr. Lucien De Loddere, die op dienst 4 van het woonzorgcentrum woont, werd op 7 juni 2014 100 jaar!

WZC Sint-Jozef heeft er een eeuweling bij - Dhr. Lucien De Loddere

Lucien vierde zijn verjaardag met zijn vrienden en familie en genoot duidelijk van zijn glaasje champagne. Vroeger kon je hem plezieren met een ritje op zijn fiets of met een stuk hout dat hij kon bewerken. De altijd terugkerende vraag of er een geheim bestaat om 100 jaar te worden, leverde voor een keer een antwoord op: Iedere dag een Elixir drinken!

Schepen van Burgerzaken, mevr. Trees Van Hove, kwam in naam van het stadsbestuur hulde brengen aan deze kranige honderdjarige. Directie en personeel van WZC Sint-Jozef wil Lucien langs deze weg van harte feliciteren!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...