De Dossche toren zakt verder weg in de avondzon #video #deinze

Pinksterzondag 2014 zal in de Deinse geschiedenis gekend staan, als die keer dan de laatste grote toren van Dossche stevige kloppen kreeg. Vele mensen welk de Facebook groep volgen waarin nogal wat beeldmateriaal voorbij komt rond de afbraak van de Dossche torens zullen wel Koen Peirens kennen. Hij woont dichtbij, en het uitzicht in zijn tuin is dan ook grondig aan het veranderen.
De beslissende klop waarbij de top en antenne naar beneden kwam had Koen gemist, maar het mocht dan wel zondagavond na 20h zijn, de mannen van Aclagro wisten van geen stoppen. En zowaar, ze sloegen er nog stevig verder op los, en dat leverde volgend beeldmateriaal van Koen op. Let vooral op 1:25 waar er een rake slag is.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...