Bezoek aan bijenvriendelijke tuin

Dhr & Mevr Florent & Rose Marie Van Broek zijn heel sterk begaan met de natuur. Zij merkten dat het al een tijdje niet zo goed gesteld is met de bijen. U kent Florent wellicht als natuurgids in de Brielmeersen. Hij en zijn vrouw hebben zelf het heft in handen genomen om een bijenvriendelijke tuin te maken. We kunnen er onder andere verschillende rassen van verschillende bomen bewonderen; een  fijne moestuin bezichtigen en natuurlijk een bijenhotel ontdekken waar het aangenaam vertoeven is voor veel bijen. Dhr Patrick Heyrick komt ook uitleg geven over de oude rassen van hoogstambomen en hun verzorging.

Bezoek aan een bijenvriendelijke tuin

Inschrijven tot 24 juni bij [email protected] of 09 380 48 10

Wanneer: zaterdagnamiddag 28 juni, om 14u. Gratis bezoek.
Waar: Kakelstraat 10,9800 Deinze, enkel bezoek na inschrijving.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...