Martin verkoopt “Deinze Meandert”

Onder ruime belangstelling werd op donderdag 8 mei de fototentoonstelling “Deinze Meandert” van Martin De Baerdemaeker ingehuldigd bij Bruno. Onze burgemeester wees de aanwezigen op de vele positieve beelden uit Deinze, die Martin naar voor brengt in zijn foto’s. Het aanwezige publiek kon dit enkel maar beamen, het zijn stuk voor stuk prachtige foto’s van onze stad Deinze.

Martin De Baerdemaeker - Deinze Meandert

Nu verkoopt Martin zijn ganse collectie van “Deinze Meandert”. Meer dan 30 stuks op groot formaat, er zijn geen merk indicaties en de copyright is inbegrepen.

Er kan geboden worden op deze collectie door een privé bericht te sturen naar Martin De Baerdemaeker via Facebook. Bieden vanaf €2500 = de kostprijs om deze grootformaat collectie te laten afdrukken op hoge kwaliteit.

Een gemiste kans voor de stad Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...