Voor het 2de jaar op rij de Golden River Cruising te Deinze

De Golden River Cruising doet komende zondag 8 juni voor het 2de jaar op rij terug Deinze aan. Een event voor alle old en new timers, exclusief/classic cars, custom cars, hot rods, Lowriders Van’s, pick-ups, … Ook worden enkele old timers verwacht uit de buurlanden Frankrijk en Nederland.

Dit jaar wordt de volledige markt vrij gemaakt zodat alle wagens van alle kanten kunnen bewonderd worden.

BSCA Streetcruisers_2

Voor het eerst dit jaar is er een optreden van de intussen wereld beroemde Rock a billy groep “The Roadliner Band”, waar zij gedurende de gehele dag een 3 tal optredens zullen verzorgen. Tevens is Miss Golden River aanwezig, een bodypaint model zal poseren tussen de verschillende old timers.

BSCA Streetcruisers_4

Er zijn verschillende standjes voor elk wat wils, ook is een kindergrim voorzien. Zeker niet te missen is de rondrit door enkele van de deelgemeenten, zoals Gramene, Gottem, Wontergem, Vinkt, Zeveren deze wordt trouwens begeleid door motorclub The Canyon Rider uit Nazareth.

Deinze zal zondag dus in de ban zijn van old-timers en prachtige hot rods.

Programma:
11.00 Samenkomst
11.30 Optreden The Roadliner Band
13.00 Start rondrit
13.30 Optreden The Roadliner Band
15.30 Show & Shine
16.00 Optreden The Roadliner Band
16.30 Prijsuitreiking

Meer info kan hier gevonden worden – http://goldenrivercruising.wix.com/goldenrivercruising

Bekijk alvast ons Facebook album van vorig jaar – klik hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...