Mobility Awards – Stad Deinze valt in de prijzen

Stad Deinze valt in de prijzen, merkwaardig genoeg met een Mobility Award. Vandaag (woensdag 4 juni) werd de duurzame aanpak van onze Stad beloond op het mobiliteits congres dat plaats had in Brussel. Het mobiliteits congres is een organisatie van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde, het evenement werd samen georganiseerd met verschillende partners.

Foto’s: Jan Vermeulen

Een Mobility Award wordt toegekend aan organisaties die inspanningen leveren om de verplaatsing van hun werknemers zo duurzaam mogelijk te maken. Onze stad won deze prijs door het aanbieden van Blue Bikes aan inwoners, stadspersoneel, werknemers uit bedrijven en bezoekers van onze stad, ook de deelauto’s kwamen aanbod maar die hebben we zelf nog niet gezien in het straatbeeld.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...