De Sterrebloem in Meigem viert feest

Op zaterdag 28 juni gaat de vijfde editie van het Fe(e)stje! door op de weide voor de ervaringsgerichte school De Sterrebloem in Meigem (Deinze). Om 14 u start er allerlei kinderanimatie en -workshops zoals kindertheater, circusinitiatie, klei atelier, schminken, vilten, ballonnenknopers, fiets-racebaan,… Ondertussen kan er genoten worden van de optredens van oa HT Roberts & Bruno Deneckere, Werner Dumez, Empty room, Luiz Marquez, The Meigem Groove Orchestra,…

Fe(e)stje! 2014

Om 17 u wordt de barbecue aangestoken en kan iedereen genieten van zowel een uitgebreide maaltijd als van een broodje met worst.Dit is de uitgelezen gelegenheid om de vakantie in te zetten want plezier voor jong en oud!

Meer info is te vinden op www.festje.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...