‘School’s out’ in JC Brieljant

Op vrijdag 27 juni opent JC Brieljant zijn deuren al vanaf 12 u. ‘s middags om het einde van het schooljaar te vieren met ‘School’s out’. De scholieren van Deinze kunnen in het jeugdhuis terecht om uit te blazen, te genieten van een fris pintje, braadworsten en de ‘meer van zonder’ alcoholvrije cocktails.

De hele namiddag zullen DJ’s van de Deinse middelbare scholen zorgen voor muziek, de avond wordt ook afgesloten met een DJ-set. De toegang is gratis. Deze zomer trekt JC Brieljant het feest door: elke WK match van de Rode Duivels wordt uitgezonden op groot scherm, met ambiance voor en na de wedstrijd

Het jeugdcentrum is iedere woensdagavond open tot de late uurtjes voor de traditionele ‘after-kaandels’, de afterparties na de Parkies Kaandelconcerten.

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...