Schrijver en radiomaker Paul Jacobs te gast in de bibliotheek van Deinze

Op dinsdag 24 juni 2014 is schrijver en radiomaker Paul Jacobs om 20 u. te gast in de bibliotheek van Deinze. Hij komt er toelichting geven over zijn boeken en het schrijven ervan. De toegang is gratis.

Bibliotheek Deinze DSC_3490

Dit jaar viert België 100 jaar radio. Ja, ook radio maakt geschiedenis. Iets wat VRT-Radio 1 zeker heeft gedaan. Dankzij programma’s als Het Vermoeden, (ach, die stem van Betty Mellaerts), of het legendarisch hilarische zondagochtendprogramma De Taalstrijd (ach, die taalbuitelingen van Guy Mortier en Mark Uytterhoeven). Het brein achter deze geestverrijkende radiomomenten is Paul Jacobs, die ook als TV-maker programma’s uitwerkte als I.Q., De Tekstbaronnen en De Rechtvaardige Rechters. Paul Jacobs werkt niet meer voor de VRT en heeft nu meer tijd om boeken te schrijven zoals 500 woorden tegen morgen (columns), Zeer van harte (verhalen) en misdaadromans als Het droomdagboek van Lavoisier en Dood van een egoïst.

Dit voorjaar verscheen zijn autobiografie Ik moest hier toevallig zijn. Over zijn herinneringen aan een meer dan boeiend leven vol letters en liefdes, over zijn boeken en over het schrijven ervan spreekt Yves Van Durme, leerkracht literaire creatie van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze, met Paul Jacobs op dinsdag 24 juni 2014 om 20 u. in de bibliotheek van Deinze.

De toegang is gratis, reserveren kan via [email protected] of via 09 381 95 60 (bibliotheek).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...