Unieke route te gast in Deinze-Leiestreek – kunst op het hof

Spring op je fiets en laat je verrassen door kunst op originele plekken zoals schuren en stallen

Zin in een onvergetelijke uitstap deze zomer? Op 11, 12 en 13 juli verenigt KVLV, Vrouwen met vaart voor de tiende keer de drie top-ingrediënten kunst, een prachtig landschap en authentieke gebouwen en boerderijen. Het resultaat is een Kunst op het hof om nooit te vergeten!

Een lusvormige fietsroute van ongeveer 35km neemt je mee door het pittoreske Leielandschap. Op 12 originele locaties zoals authentieke boerderijen en dynamische landbouwbedrijven verrast KVLV je met kunst op ongewone plekken. Van schuren en stallen tot binnenerven en weiden. Meer dan 30 kunstenaars maken van deze editie weer een pareltje met de meest uiteenlopende kunstvormen, allemaal gebundeld onder het thema ‘meanderen’.

Kunst op het hof

Op www.kvlv.be/kunstophethof ontdek je welke locaties en kunstenaars deelnemen en vind je meer info over de route, de KVLV-bistro’s en het fietsverhuur. Tot 1 juli kun je op deze website ook toegangskaarten bestellen aan een voordelig tarief. Tijdens Kunst op het hof koop je kaarten op de startplaats of op één van de 12 locaties met kunst. Kies zelf waar je op de route begint en rijd vervolgens naar de locatie met een hoger cijfer, van 3 naar 4, en zo verder.

KBC-Kunst op het hof-wedstrijd

Op Kunst op het hof 2014 herdenken we de Groote Oorlog met een pakkende installatie van meer dan honderd klaprozen in keramiek gemaakt door de vzw Klaprozen voor vrede. Maak kans om een drieluik van deze klaprozen te winnen! Surf tot 20 juli naar www.kbc.be/iedereen/kunstophethof en neem deel aan deze kunstige wedstrijd!

Wedstrijd voor kids

Ben je jonger dan 12 jaar? Vraag het wedstrijdformulier met leuke opdrachten aan de startplaats of op een locatie met kunst en maak kans op een mooie prijs!

Startplaats van Kunst op het hof

Burgemeester Van de Wielestadion, Stadionlaan 5, 9800 Deinze

Tickets – Voorverkoop online: €8 en €6 KVLV-leden  Aan de kassa:€10 en €8 KVLV-leden

Kinderen tot en met 14 jaar gratis

Meer info www.kvlv.be/kunstophethof

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...