Begeleide wandeling fototentoonstelling “Deinze… Vroeger en nu”

Ook van plan om de wandel fototentoonstelling “Deinze… Vroeger en nu” te doen. Volgende week zondag 27 juli om 14u kan je dit doen in groep. Samen met bezielster Katty De Vos en Filip Delbaere, het beloofd een geanimeerde wandeling te worden vol met weetjes en verrassende info. Er wordt gestart aan het station van Deinze.

Deinze vroeger en nu

Tijdens de tocht worden enkele stops ingelast voor een gezellige drink, de laatste stop is op de Oude Brugse Poort. Daar zal een gratis busje staan om de mensen terug te voeren naar het centrum of naar het station van Deinze.
Rolstoelgebruikers zijn uiteraard ook welkom!

Wie er nog bij wil zijn moet zich snel inschrijven, dit kan door een belletje naar Filip Delbaere – 0475 71 79 09

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...