Horses on Fire op de Gentse Feesten #GF14 #GFGent

Na “We Play House recordings” uit Deinze op Tomorrowland, speelt zondagavond om 22u de Deins/Gentse band Horses on Fire op de Gentse Feesten in de Charlatan. Onze stadsgenoten zijn goed bezig zou men in de regio zeggen.

Horses on Fire

Met hun onweerstaanbare mix van brute kracht, bluesy invloeden, machismo en melodie wonnen ze in 2010 de finale van Global Battle of the Bands met als kers op de winnaarstaart een optreden in de wereldberoemde Scala in London. Ze namen de Electric Orphans EP op in de Red Tape Studio met hulp van Triggerfinger-basbeest Monsieur Paul en in 2012 volgde hun titelloze debuut, geproduced door Ian – Wallace Vanborn – Clement. Diezelfde debuutplaat bracht hen naast, in alle hoeken van Europa, ook naar Diksmuide voor een uiterst gesmaakt concert!

In de zomer van 2013 begonnen ze te werken aan opvolger Any Kind of Storm in de Jet Studios in Brussel en in de befaamde Audiotheque Studio in Gent. In de zoektocht naar een eigen en meer gevarieerde sound, schakelden ze Stéphane Misseghers in, de vroegere drummer van Soulwax en sinds 2005 actief bij dEUS. Met een meer dansbare, energieke, exploderende, poppy maar nog steeds schop-in-de-ballen aanpak zijn Horses on Fire de ultieme bastaardzonen van de florerende Belgische alternatieve rockscene. Any Kind of Storm komen ze deze avond live aan u voorstellen!

Info: www.charlatan.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...