Sportac 86 Deinze opnieuw goud op WK

Sportac’ 86 Deinze opnieuw goud op WK foto Nikki Snel

Nikki Snel (Sportac 86 Deinze) en Eline De Smedt (gymfinty) kroonden zich in het Franse Levallois tot wereldkampioen in de acrobatische gymnastiek bij het meisjespaar. Met een score van 28,525 in de combined oefening scoorden zij veel beter dan het Russische duo Valentina Kim en Elizaveta Dubrovina, die het zilver pakten met een totaal van 26,980.

Sportac’ 86 Deinze opnieuw goud op WKHet is pas de tweede keer dat België, met atleten van Sportac’86 Deinze, op het WK acrogym goud wint. Twee jaar geleden behaalden Laure De Pryck en Nicolas Vleeshouwers de titel in het gemengd paar. Zij zijn intussen een carrière gestart bij Cirque du Soleil.

Ook Noémie Lammertijn en Lore Vanden Berghe, beiden van Sportac’86 Deinze, haalden een schitterend resultaat. In de categorie 12-18 jaar mochten zij met een score van 27,600 de zilveren medaille in ontvangst nemen.

Gymnasten en bestuur kijken tevreden terug op een geslaagde WK deelname.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...