Promotiefilm deinze #video

Het nieuwste promotiefilmpje van Deinze? Dat had de titel kunnen zijn. Maar Steven uit ons vorig artikeltje zit niet stil. Hij verzamelde zijn eerste filmpjes vanuit de lucht gemaakt, en stak die met zijn opgedane video editing technieken in Narafi samen tot 1 filmpje. Deinze vanuit de lucht! Of ook, een dikke min. genieten.

Kijk en geniet!

We zijn ondertussen vrij zeker dat er nog knappe dingen zullen volgen. En knappe werkjes vermelden we hier meteen.
Hebben we er na Martin een nieuwe videomaker bij in Deinze?

full-screen-vimeoEn tip, bekijk de video op volledig scherm, zo komt het nog meer tot zijn recht. Kan eenvoudig door het vergroot symbool aan te klikken. Dit is voor alle filmpjes op Vimeo of Youtube aan te raden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...