Boekenverkoop #bibliotheek Deinze op 30 en 31 augustus

Op zaterdag 30 en zondag 31 augustus verkoopt de bibliotheek van Deinze de verouderde en licht beschadigde boeken uit de collectie aan voordelige prijzen. Zaterdagvoormiddag wordt er heel wat volk verwacht, maar ook zaterdagnamiddag en zondagvoormiddag zijn er nog koopjes te vinden in de bibliotheekkelder (toegang via de Markt). Nieuw dit jaar is dat er ook heel wat strips voor volwassenen worden afgevoerd.

Boekverkoop bibliotheek Deinze

Alle verouderde en licht beschadigde bibliotheekboeken worden regelmatig afgevoerd. Op die manier kan de bibliotheek een aantrekkelijke en actuele collectie blijven aanbieden. Dit jaar is iedereen welkom op zaterdag 30 augustus (10 tot 16 u.) en zondag 31 augustus (10 tot 12 u.) in de kelder van de bibliotheek (toegang via de Markt) om te komen snuisteren in de afgevoerde boeken. Zaterdagvoormiddag wordt er zoals vorige jaren veel volk verwacht.

De gewone boeken kosten op zaterdag 1 euro per boek, 2 euro voor 3 boeken en 5 euro voor 10 boeken. Woordenboeken en naslagwerken worden verkocht aan 10 euro per deel. Encyclopedieën worden enkel als geheel verkocht, aan 2 euro per deel.

Op zondag kosten alle boeken een halve euro per stuk. Woordenboeken en naslagwerken kosten dan 5 euro per deel en encyclopedieën worden enkel als geheel verkocht aan 1 euro per deel.

Gewoontegetrouw zijn er heel wat computerboeken in de aanbieding. Boeken over digitale media zijn snel aan veroudering onderhevig, vandaar dat er ook in de magazijnboeken flink gekuist werd.

De bibliotheek heeft een ruim aanbod Duitse literatuur. Deze boeken worden echter te weinig gelezen, waardoor er wat Duitse boeken in de aanbieding komen te staan. Er zijn ook telkens een pak prentenboeken die na 75 uitleningen aan vervanging toe zijn. Ook in de collectie boeken voor de leeftijd 10 – 12 jaar zijn er heel wat afgeschreven werken terug te vinden.

Dit jaar worden voor het eerst heel wat strips voor volwassenen afgevoerd.

Infowww.bibliotheekdeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...