Het Hobbyfestival voor de tweede keer in Deinze!

Creatieve Hobbymarkt Brielpoort Deinze 6_7 september 2014

Op zaterdag 6 en zondag 7 september wordt in de “Brielpoort” in Deinze voor de 2e keer het Hobbyfestival gehouden.
Actie: Mannen en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen (onder begeleiding van een dame).

Diverse hobby’s
Op het Hobbyfestival in de Brielpoort zullen de materialen aanwezig zijn voor o.a. (3D)Kaarten, miniaturen, sieraden, scrapbooken, stempelen, ponsen, hobbygereedschap, berenmaterialen, zelfgemaakte poppen en beren, etc.. Ook kunt u aanschuiven bij diverse demo’s.

Veel hobby’s worden al jaren beoefend, maar steeds wordt er wel iets bedacht of uitgevonden om deze hobby te vernieuwen of te verbeteren. Uiteraard komen er ook elke keer nieuwe hobby’s bij die nog nooit aan het publiek getoond zijn. Het Hobbyfestival in Deinze is de uitgelezen plek voor de standhouders om de noviteiten op hobbygebied te tonen. Een bezoek aan het Hobbyfestival is de beste manier om u te laten informeren over de nieuwe producten. Demonstraties, workshops of een gesprek met een ‘kenner’… daar kan geen internet tegenop!

Gratis Magazine
Eind juli nieuw verschenen: Nr. 4 van het magazine “Hobbyfestival”: 36 pagina’s gevuld met informatie over diverse hobby’s.
De bezoekers krijgen deze gratis (zolang de voorraad strekt) bij de inkom.

Het Hobbyfestival wordt georganiseerd door Heins & Hobby’s, op zaterdag 6 en zondag 7 september 2014 in de “Brielpoort”, Lucien Mathyslaan 9, 9800 Deinze.
Openingstijden: zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur.
Inkom volwassenen: euro 4,- (op de site staat een kortingbon van euro 1,-), Mannen + kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide).

Inlichtingen: www.hobbyfestival.nl

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...