Brieljant Outside 10 op 5 september

Jeugdcentrum Brieljant sluit op vrijdag 5 september vanaf 18.30 u. de zomer af
met het openluchtfestival Brieljant Outside, dat al aan de tiende editie toe is. Ook het vijftienjarige bestaan van het jeugdcentrum wordt op die dag gevierd. Influenz, London Bullet, King Hiss, Steak Number Eight en een afterparty met DJ-duo Beatgewelt staan op het programma.

Brieljant Outside 2014

Brieljant Outside biedt ieder jaar een mengeling van lokaal talent en grote namen. Dit jaar staat het stevige gitaarwerk in de kijker: Influenz, London Bullet, King Hiss en headliner Steak Number Eight treden er op. Nadien is er nog een afterparty met het vrouwelijke DJ-duo Beatgewelt.

De tiende editie van Brieljant Outside, het jaarlijkse openluchtfestival van JC Brieljant vindt plaats op vrijdag 5 september 2014. Niet enkel de tiende editie van het festival, maar ook de vijftiende verjaardag van jeugdcentrum Brieljant wordt op die dag gevierd in het Kaandelpark.

Influenz
Deze band wordt voor de tweede maal in huis gehaald, deze keer op een groter podium. Influenz brengt bruisende indie rock uit de kempen, een authentieke sound en een indrukwekkend palmares worden gecombineerd met een ijzersterke livereputatie. Niet te missen!

London bullet
Deze jonge heren, geborgen en getogen in Deinze en omstreken, brengen punk van de bovenste plank. Enthousiasme, energie en een livereputatie om ‘u’ tegen te zeggen.

King Hiss
Metal gemend met een stevige portie stonerrock, dat is wat je mag verwachten bij King Hiss. Maar nog veel meer dan dat. Deze vier heren zorgen voor een cocktail van stevige riffs, gepaard met strakke drums en bakken energie. Eerder al op Graspop, nu op Brieljant Outside!

Steak Number Eight
Ondertussen heeft deze band geen introductie meer nodig. Sinds ze in 2008 als winnar uit de bus kwamen bij Humo’s Rock Rally is de stoomtrein genaamd ‘Steak Number Eight’ gewoonweg niet meer te stoppen. JC Brieljant is trots om deze headliner op u los te laten!

Praktisch: Wanneer?Vrijdag 5 september, vanaf 18.30 u.
Waar? Kaandelpark, Mouterijdreef Deinze
Toegang? € 7 VVK, € 9 ADD. Voorverkooppunten: JC Brieljant en Jeugddienst Deinze
Meer info: www.brieljant.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...