Monkey and Butterfly een echte webshop uit Deinze

Je kent het wel, op zaterdag met de kids rustig gaan shoppen, kleertjes voor de kinderen. Wat vooraf gepland was als een rustige shoppingnamiddag wordt op het moment van het shoppen een totaal ander verhaal. Parkeerplaats zoeken, zorgen dat de parkeerwachter geen verrassing achterlaat. Peuters die weglopen niet willen luisteren, nergens kunnen afblijven. Voor de ouders een stress verhaal, maar hier kan jezelf verandering in brengen.
De webshop “Monkey and Butterfly” uit Deinze maakt van het shoppen een leuke ervaring. Kinderkledij kopen vanuit je luie zetel vergezeld met of zonder de kids.

Monkey-and-Butterfly

Welke vrouw kan nu niet weerstaan aan mode en kleding, Sophie van “Monkey and Butterfly” kon het niet langer aanzien dat ze na de geboorte van haar zoontje online niet terugvond wat ze zocht. Door haar passie voor mode startte ze zelf een webshop met kinderkleding.

Haar inspiratie vind ze op buitenlandse beurzen, het is voor haar belangrijk dat ze bij elk kledingstuk een stukje van haarzelf kan terug vinden.

Wie na het bekijken van de webshop toch graag de kledingstukken eens wil voelen, kan binnenkort terecht in hun popup store in de Guido Gezellelaan 113 op zaterdag 6 september van 10u tot 18u. Iedereen is welkom en kan die dag genieten van een back to school korting.

Bezoek zeker de webshop via http://www.monkeyandbutterfly.be/ – en natuurlijk hun Facebook pagina niet te vergeten www.facebook.com/mistermonkeyandmissesbutterfly

Benieuwd welke kids er binnenkort in onze regio als een Monkey en een Butterfly zullen uitzien!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...