Ontstressen in Deinze? Wij weten waar, Relaxatietherapie Florence

Stress? iedereen maakt van die momenten mee. Stress op het werk, door de kinderen, misschien wel door het verkeer in onze regio?
Ontspannen is een must om onze stress weg te halen uit ons lichaam, maar hoe begin je er aan, Familie uitstapje met de kinderen? In een maatschappij vol stress, depressies en burn-out’s moeten we met een andere kijk werken aan onze lichamelijke en mentale gezondheid.

Florence Demarey startte onlangs een relaxatietherapie praktijk “Relaxatietherapie Florence” waar het welzijn van kinderen en volwassenen centraal staat. Door middel van relaxatietechnieken (masssage, ademhalingstechnieken, mindfulness, …) gecombineerd met eeuwenoude behandeling uit het Oosten zoals reflexologie om zo mensen terug de balans te laten vinden in hun leven op een natuurlijke manier.

Relaxatietherapie Florence

Vanwaar je passie voor deze job?
Florence: “De interesse voor natuurlijke behandelingswijzen zit al een leven lang in mij. Voor ieder kwaaltje zocht ik een natuurlijke oplossing en ik vond het fantastisch dat ik op die manier de mensen rondom mij kon helpen. Relaxatie is daarin steeds een essentieel gegeven geweest. Er zijn tientallen ziekten waarvan chronische stress een (in)directe oorzaak is. Als we deze stress kunnen ombuigen naar een leven met voldoende rust voor lichaam en geest, zijn we in staat een veel gezonder en vitaler leven te leiden. Met die missie startte ik met de nodige opleidingen om professioneel aan de slag te kunnen.

Stress is iets van alle leeftijden, dus ook kinderen kunnen bij mij terecht voor een aangepaste kinderrelaxatiesessie, waar er verschillende ontspanningstechnieken worden aangeleerd maar dit op een speelse manier.
Een behandeling kan ook als cadeau gegeven worden, ik maak dan een persoonlijke cadeaubon van de gewenste behandeling of bedrag.
Het verschil tussen een persoon die hier binnenkomt en na een dik uur weer buitengaat is soms formidabel. Dan weet ik waarvoor ik het doe! “

Adres: Machelenbinnenweg 93 9800 Petegem a/d Leie (Deinze) – Website: www.relaxatietherapieflorence.be – bezoek ook haar Facebook pagina: https://www.facebook.com/relaxatietherapie.florence

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...