Rommelmarkt Grammene

Naar jaarlijkse gewoonte gaat terug in Grammene de Antiek en rommelmarkt door van de gezinsbond Grammene. Voor de 36ste keer dit jaar wordt iedereen verwacht op en rond het voetbal terrein van Grammene en de onmiddellijke omgeving langs de Brugstraat en Oude Heirbaan. De nieuwe aanpak werd vorig jaar gesmaakt door standhouders en publiek, dit jaar zal terug deze aanpak gevolgd worden om de standhouders zo efficient mogelijk te plaatsen.

rommelmarkt Grammene 2013De rommelmarkt gaat door op zaterdag 16 augustus van 5u s’morgens tot 18u s’avonds. Meer dan 800 marktkramers zullen terug van de partij zijn.

Meer info op de website van de gezinsbond Grammene

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...