Ook ijsemmer voor Sabine Vermeulen #icebucket

ice bucketIn Deinze ontsnappen we ook niet aan de ALS Ice Bucket Challenge.

Vlaams Parlementslid Sabine Vermeulen werd door een collega genomineerd en kreeg de gevreesde ijsemmer over het hoofd gegoten.

“Wie de ijsemmer niet aandurft, kan zich afkopen door een gift te doen ten voordele van wetenschappelijk onderzoek naar amyotrofische lateraal sclerose (ALS). Ik had mijn gift reeds gestort, maar onder grote morele druk heb ik dan ook de ijskoude emmer genomen. Gelukkig zijn er geen vestimentaire voorwaarden verbonden aan deze wervende campagne.”, aldus Sabine Vermeulen, die de uitdaging in duikerspak aanging.

“Ik vind dit een zeer geslaagd campagne. Niet omwille van de ijsemmer en leuke internet-filmpjes, maar wel voor de fondsenwerving, die een groot succes blijkt. Ook andere chronische ziekten kunnen we tegelijkertijd onder de aandacht brengen.”

Ook u kan een gift doen ten voordele van het “Hart voor ALS fonds” door te storten op de giftenrekening van de KU Leuven: BE45 7340 1941 7789

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...