Sint-Vincentius Deinze organiseert #Sneukeltocht

Op zondag 5 oktober organiseert Sint-Vincentius Deinze terug hun Sneukeltocht ten voordele van de patienten en het personeel van hun Congolees partnerziekenhuis Kasongo-Lunda.

Sint Vincentius ziekenhuis sneukeltocht

Vertrek aan Sint-Vincentius ziekenhuis tussen 10u en 12u, een tocht van 40,5km brengt je langs de Deinse wegen, 4 tussenstops staan op je te wachten, aperitief, hamburger/worst op de barbeque, taartje met drankje en een stuk fruit.

Finish is ook aan het Sint-Vincentius ziekenhuis. U kan daar nog nagenieten van een gratis drankje, er wordt animatie voorzien voor de kinderen. Deelnameprijs gratis voor kinderen tot 3 jaar, 8 euro voor kinderen van 3 tot 7 jaar, vanaf 7 jaar betaal je 15euro.

Vooraf inschrijven en betalen aan de kassa van het Sint-Vincentius ziekenhuis voor 22/09/2014

Georganiseerde kinderopvang (tss 10 en 17u) door vroedvrouwen van het Sint-Vincentius ziekenhuis in ‘Villa Kakelbont’ en basisschool Kleurenplaneet (Schutterijstraat) voor een bijdrage van 5 euro per kind, vooraf inschrijven is verplicht.

Voor meer informatie www.azstvdeinze.be (algemene informatie)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...